miercuri, 18 ianuarie 2012

Medium / Clarvazatori



Medium (sau mediu) este considerată o persoană care poate trece în stare de hipnoză, de transă, și despre care, în practicile oculte, se crede că poate comunica cu spiritele și poate servi ca intermediar între ele și cei vii.[1]
Scepticii spun că fenomenul rezultat din aceste acțiuni este doar aparent, un rezultat al autosugestiei și dorinței interioare de a realiza acest lucru, sau doar o înșelătorie bine realizată.
Ocultistul francez Gérard Encausse, mai cunoscut sub numele Papus, clasifica mediumnitatea ca:
  • pasivă, când persoana respectivă este un instrument pasiv al entității;
  • activă, când persoana însăși este aceea care, prin voința ei, decide asupra actului paranormal

CLARVAZATORII
Clarvazatorii sunt persoane dotate cu niste calitati extrasenzoriale, care pot vedea lucruri despre o persoana sau un eveniment ce nu sunt accesibile oamenilor de rand. Clarvazatorii Astrosfat va pot ajuta sa descrifrati trecutul, sa intelegeti de ce anumite evenimente au avut loc in viata Dumneavoastra si ce puteti face pentru a remedia problemele care va dau dureri de cap.
Cuvantul "clarviziune" provine din limba franceza, unde “clair” inseamna "clar" si “voyance “ inseamna "viziunea". Cei care detin acest dar al viziunii clare se numesc clarvazatori. In ziua de azi, insa, exista foarte multi clarvazatori pretinsi care inseala credulii pentru a obtine recompense materiale. Asa ca aveti mare atentie! Adevaratii maestri clarvazatori sunt persoane spirituale, care petrec mare parte din viata comunicand cu spiritele, duc o existenta frugala si se mentin departe de bunurile lumesti, care nu fac altceva decat sa pateze si sa incatuseze spiritul si capacitatea sa de comunicare cu lumea extrasenzoriala. De aceea, sa nu aveti incredere in pretinsii clarvazatori care incearca sa va racoleze pe strada sau in mall-uri, caci acestia sigur incearca sa va insele.
Clarvazatorii au o intelegere speciala a trecutului, intelegere dobandita prin capacitatile lor paranormale si prin contactul cu persoana a carui trecut se doreste descifrat. In plus, clarvazatorii pot fi si mediumi. Ei comunica cu spiritele celor care nu mai sunt si pot afla ce au simtit acestia inainte de moarte si chiar de ce au murit. Clarviziunea este o vizualizare la distanta. Astfel, nu este neaparat necesar contactul fizic cu persoana in cauza pentru ca un clarvazator sa ii poata descifra probleme. Persoanele care folosesc capacitati senzoriale si care pot interpreta energiile obiectelor nu sunt clarvazatori. Prin simpla comunicare cu o persoana cu probleme, clarvazatorul are acces la energiile care i-au influentat trecutul si care ii pot influenta viitorul.
In momentul in care clarvazatorul decide sa apeleze la spirite, acesta intra in transa. Transa este abilitatea de a comunica cu entitati corporale sau necorporale pentru a primi informatii de la acestea. Transele pot fi profunde, caz in care pot fi periculoase pentru clarvazator deoarece acesta se rupe aproape complet de lumea materiala iar reintoarcerea este dificila; si transe usoare, in care gradul de constientizare a lumii inconjuratoare este mai mare si de aceea nu cauzeaza asemenea dificultati. In functie de problema pe care trebuie sa o rezolve, un clarvazator poate aprecia daca este nevoie sa intre intr-o transa adanca sau nu.
Ce beneficii poate aduce comunicarea extrasenzoriala pentru cel care o solicita? In primul rand, lamurirea cu privirea la aspecte ale trecutului pe care nu le intelege. In al doilea rand, informatii cu privire la prezent, informatii pe care spiritele ce ne inconjoara le detin dar care nu ne sunt accesibile noua. Iar in ultimul rand, sfaturi pentru viitor. In mod concret, clarvazatorii va pot ajuta:
  • sa gasiti remediul pentru o boala care va afecteaza si pe care doctorii nu o pot vindeca;
  • va pot spune  cand veti intalni sufletul pereche si cum va arata acesta;
  • de cine sa va feriti si cine va doreste raul;
  • ce sa faceti pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere.
Pentru vindecarea bolilor, insa, este nevoie ca persoana bolnava sa se prezinte in fata clarvazatorului pentru ca acesta sa inteleaga mai bine cu cel fel de energii negative se confrunta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare