marți, 5 iulie 2011

Puterile : Ce poti sa faci?

A venit sa-ti pui la treaba noile puteri de vampir.Dar care sunt ele si de unde poti sti ca le ai sau nu ? Iata cateva abilitati pentru care vampirii sunt renumiti,plus cateva teste care te vor ajuta sa le evaluezi si sa le exploatezi.



  • TELEPATIA
Abilitatea de a comunica parapsihologic,dispus sa te ajute ,proiecteaza mental spre el un cuvant sau o fraza simpla si cere-i sa repete ce percepe.Daca reproduce multimitor cuvintele tale,inseamna ca esti telepat.Daca nu,incearca acest exercitiu cu un prieten mai sensibil la paranormal.Dei descoberi,poate,ca ai capacitatea de a percepe gandurile altor oameni.

  • METAMORFOZA
Abilitatea de a te transforma in orice animal doresti,oricand doresti.
Cum s-o testezi : Imagineaza-ti animalul preferat.Incearca sa vizualizezi cum arata lumea privita prin ochii lui si cum te-ai simti daca te-ai afla in trupul lui.Daca iti simti corpul incepand sa se transforme ,inseamna ca ai puterea de a te metamorfoza.

  • MAGIA
Abilitatea de a face farmece si vraji.
Cum s-o testezi : Incepe cu un farmec ca sa vezi daca poti modifica amintirile.Poti crea o versiune alternativa a unui eveniment deja petrecut astfel incat sa fie crezuta de ceilalti? Putini vampiri sunt maestri ai magiei naturale.Poti aprinde o scanteie sau crea ceata ori ploaie?

  • VEDERE NOCTURNA
Abilitatea de a vedea in intuneric.
Cum s-o testezi: Roaga un prieten sa puna niste obiecte intr-o zona sigura ( afara,intr-un spatiu ferit de traficul rutier ,ori in casa ,unde nu vei fi deranjat.).Dute noaptea in zona respectiva si incearca sa-ti dai seama ce obiecte vezi.Pentru conditii perfecte de testare ,zona trebuie sa fie slab luminata,dar sigura pentru prietenul tau om.

  • FORTA
Abilitatea de a execita o forta supraomeneasca.
Cum s-o testezi : Esti super-puternic ? Testeaza-ti forta cu cateva exercitii discrete.Ce greutate poti ridica in sala de sport ? Cat de usor iti e sa ridici masa din bucatarie?

  • Super-Viteza
Abilitatea de a te misca la viteze mai mari decat cele ce pot fi percepute de ochiul uman.
Cum s-o testezi : Esti genul de persoana iute de picior ? In general, cu cateva exercitii notabile , vampirii sunt super -rapizi.Tu cat de repede te poti misca ?
SFAT : Daca ai cu adevarat darul super-vitezei ,nute mai obosi sa folosesti un cronometru , fiindca iti va lua mai mult sa-l pornesti decat sa ajungi din punctul A in B. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare