miercuri, 16 martie 2011

Podul Bebelusului



Undeva in Georgia in anii 1800 un fermier sarac si sotia lui asteptau al 5-lea copil. Fermierul stia ca el si cu sotia sa nu vor putea hrani si acest copil pentru ca recolta a fost f saraca si abea lea ajungea pentru familia sa compusa din 6 persoane.
Cand nevasta sa a intrat in travaliu, fermierul a chemat doctorul. Fara sa stie sotia, fermierul si doctorul sau inteles sa scape de bebelus. Planul lor era sa scoata bebelusul din camera imediat dupa nastere, si sa ii spuna sotiei ca bebelusul a murit in timpul nasterii.
Dupa ce a plecat de la ferma, doctorul a dus bebelusul pe un pod din apropiere si la aruncat de pe pod in gol.Sotia na aflat niciodata ce a faqtu sotul ei fermierul impreuna cu doctorul.
Se zice ca intro noapte cu luna plina si fara nori,trebuie sa te duci cu masina pe “podul bebelusului” si sa parchezi in mijlocul podului. Iesi afara din masina si imprastie pudra de bebelus in jurul masinii pana faci un cerc. Apoi intra inapoi in masina si opreste motorul si farurile pt 10 min. Vei auzi sunetul uni bebelus care plange. Cand o sa te dai jos din masina vei vedea urme de picioruse de bebelus in interiorul cercului de pudra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare