sâmbătă, 12 noiembrie 2011

5 motive pentru care femeile adora vampirii


Daca in urma cu ceva vreme ai fi fost intrebat ce filme cu vampiri iti vin in minte, probabil ca "Interviu cu un vampir" sau "Bram Stocker's Dracula" fi fost printre primele raspunsuri.
Era adevaratilor vampiri ai marelui ecran pare sa fi apus odata cu aceste productii de succes, desi filmele cu varcolaci si alte creaturi ale intunericului nu au disparut din peisaj.
1. Vampirii sunt enigmatici
Apar de unde nu te astepti, nu au prea multi prieteni si de obicei "actioneaza" pe cont propriu, fara a tine cont de opiniile cuiva.
2. Vampirii burlaci, "victime" perfecte
Exista doua tipuri de vampiri: cei "rai", care se dau in vant dupa orgii sexuale, si cei "vegetarieni", care isi infraneaza poftele, asa cum este chiar personajul lui Robert Pattinson din "Twilight".
Burlacii sunt, desigur, cu mult mai interesanti pentru o femeie care se pune in ipostaza eroinei pregatite sa lupte pentru o "iubire interzisa".
3. Vampirii nu se ingrasa si nu au nevoie de atentie in timpul zilei
Cu totii stim ca meniul unui vampir presupune o cana cu sange dimineata, o farfurie cu sange la pranz si sange... in sange seara, asa ca femeile nu trebuie sa isi faca griji in privinta siluetei partenerilor vampiri.
Pe de alta parte, ei se feresc de lumina soarelui, asa ca in timpul zilei o femeie ar avea la dispozitie timpul necesar pentru ea insasi.
4. Vampirii poarta haine cool
Cum bine va amintiti, toate fetele erau cu ochii pe Edward Cullen ("Twilight"), un vampir trendy, caruia nu ii displac ochelarii de soare la moda si hainele din piele.
Vampirii pot fi si retro, asa cum erau Brad Pitt si Tom Cruise in "Interviu cu un vampir", ale caror costume clasice si elegante le desavarseau imaginea de gentlemani.
5. Vampirii sunt convingatori, puternici si romantici
Orice vampir va spune ca a cautat o vesnicie pentru a gasi femeia de care s-a indragostit, iar aceasta replica pare cu mult mai credibila in cazul lor.
Ei se indragostesc sincer, iar pasiunea lor salbatica pentru corpurile "victimelor" poate fi chiar sexy.
Ca sa nu mai spunem ca atunci cand o femeie are ca partener un vampir nu trebuie sa isi faca griji in privinta sigurantei ei.

Un comentariu:

Postări populare