luni, 1 august 2011

Cat de bine cunosti lumea mortilor vii?


  • Numeste o carte de benzi desenate cu vampiri
A . Blade
B.  Death
C.  The Immortal Kevin

  • Conform legendei , un vampir doarme cel mai bine cand e inconjurat de...
A.   Solul de pe meleagurile natale
B.   Asternuturi din catifea neagra
C.   Santinele stand de paza impotriva luminii solare.

  • O baobhan sith nu poate dansa si nu poate exsanguina o persoana protejata de ..
A.  Sulite din lemn de tisa
B.  Vesminte magice
C.  Obiecte din fier,inclusiv potcoave de cai.

  • Rayne este un membru ai 
A.  Formatiei Pussycat Dolls
B. Parlamentului
C.  Societatii Pucioasei

  •  In fiecare generatie se naste un
A.  Nimicitor
B.  Metalurg
C.  Vrajitor

  • Litera D din titlul " Vanatorul de vampiri D " se refera la...
A.  Medicamentul dramamina . Fiindca si vampirii au rau de mare.
B.  Dracula, numele tatalui sau.
C.  Djibouti.

  • Termenul Volturi desemneaza un grup de..
A.  Lideri vampiri temuti din Italia
B.  Femei frumoase declansand o revolutie vestimentara
C.  Asasini de vampiri

  • In ce film aparea un politist canadian vampir?
A.  True blood
B.  Angel
C.  Forever Knight

  • O celebra poveste cu vampiri desfasurata intr-un mic orasel are loc in ..
A.  Mount Waverly
B.  Salem's Lot
C.  Berry, statul Maine.

  • Bella Swan se indragosteste de...
A. Edward Cullen
B. Erik Vlad
C. Spike

  • Traditionalul Dracula il are la baza pe ...
A.  Vlad Paharnicul
B.  Vlad Tepes
C.  Experiente reale de nimicitor ale lui Bram Stoker

  • Selene,  o splendida si letala vampirita , face parte din ..
A. Consiliul Observatorilor
B. Banda Incisivilor , o grupare oculta insetata de sange.
C. Agentii Mortii , o banda de razboinici vampiri.

  • Lamia era pe jumatate om , pe jumatate....
A. Mistret
B. Lalea
C. Sarpe

  • Ce parere au vampirii si varcolacii unii despre ceilalti?
A. Sunt prieteni la catarama, petrecand impreuna si impletindu-si cositele reciproc.
B. Sunt dusmani jurati si intre ei nu incap decat armistitii dificile
C. Nu se sinchisesc unii de ceilalti - cui i-ar pasa de o haita de caini nedresati / jalnici sugatori de sange?

  • REZULTATE ( aduna 2 puncte pentru fiecare raspuns corect )
1-A
2-A
3-C
4-C
5-A
6-B
7-A
8-C
9-B
10-A
11-B
12-C
13-C
14-B

0 - 8 
Iti dai seama ca este o carte despre vampiri , da? Stii macar ce-i acela vampir ? Citeste din nou aceasta lucrare si deschide-ti mintea in fata intunericului inainte de a trece la cunoasterea profunda continuta in capitolul de fata .Mai ai multe de studiat.

8 - 18
Nu esti tu cel mai incisiv din pacate ,dar capitolul pe care tocmai l-am inceput cuprinde multe informatii care iti pot ascutii cunoasterea in domeniu (si caninii) Afunde-te in legendele, prezentate cu timpul.

18 - 28 
Ne plecam in fata ta, invatatorule.Multa vreme a trecut de cand venirea ta a fost profetita . Poarte-te asa cum iti impune destinul : ocupa-ti locul de Maestru Vampir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare