joi, 17 martie 2011

Robert - papusa Diavolului care i-a speriat pe toti cei care au vazut-o!



Va mai amintiti de filmele din seria Jucaria, in care o papusa posedata devenea criminal in serie? La baza filmului sta Robert, o papusa despre care se spune ca ar fi dominata de un spirit malefic.
Papusa Robert a fost data cadou pictorului Robert Eugene Otto, din Key West, Statele Unite. Eugene a primit-o de la un servitor care, conform legendei, era un practicant de voodoo si magie neagra si nu se mai intelegea cu familia Otto.
Parintii pictorului spuneau ca si-au auzit fiul vorbind cu papusa, iar aceasta raspundea. Vecinii sustin ca au vazut papusa miscandu-se din geam in geam, atunci cand familia era plecata. Familia Otto jura ca au auzit rasete malefice venind de la papusa si ca au vazut-o alergand din camera in camera.
Cand Eugene a murit in 1974, papusa a ramas in pod pana cand casa a fost cumparata de o alta familie. Acestia aveau o fata de 10 ani, ce a devenit noua proprietara a lui Robert. Nu a durat mult pana cand fata a inceput sa tipe noaptea, strigand ca Robert incearca sa o atace. La 30 de ani distanta, fata continua sa sustina ca papusa a incercat sa o ucida.
Papusa este acum tinuta intr-un muzeu, dar este plimbata o luna pe an in cea mai veche posta din oras, spre groaza paznicilor care se plang ca in acea perioada cresc activitatile paranormale.
Legenda mai spune ca oamenii care il viziteaza pe Robert la muzeul unde este tinut, trebuie sa-i ceara voie pentru a face o poza, altfel vor fi blestemati. Se spune ca Robert raspunde, miscandu-si capul de pe o parte pe alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare