luni, 25 iulie 2011

Amy Winehouse a murit. Cantareata s-a stins in casa ei din Londra







































\


O moarte parca anuntata a facut sambata seara inconjurul lumii si a intristat milioane de fani - Amy Winehouse a murit. Diva muzicii soul, care a luat lumea muzicala prin surprindere in 2006, avea doar 27 de ani.

Desi apropiatii se asteptau la un astfel de sfarsit tragic, sperau ca artista va depasi aceasta perioada intunecata din viata ei si va scapa de dependenta de droguri si alcool. In urma cu numai trei zile, Amy a fost vazuta plimbandu-se prin Londra si parea ca incepe sa-si revina.
Politia londoneza a fost chemata in Camden Square putin dupa ora 18:00, ora Romaniei. Acolo se aflau deja doua ambulante. Insa echipajele de salvare nu au mai avut ce sa-i faca tinerei gasite moarta.
"Politistii au gasit trupul unei femei in varsta de 27 de ani si au pronuntat decesul. Pot sa va confirm ca este vorba de Amy Winehouse" - Raj Kohli, Politia Metropolitana Londra.
Vestea neagra, ca Amy s-a stins, s-a raspandit imediat. Dupa cateva minute, zeci de fani erau deja in fata casei ei, cu flori si lumanari. Unii dintre ei au izbucnit in plans cand politistii au scos trupul artistei, ca sa-l duca la morga.
Cauza mortii n-a fost stabilita inca, dar toata lumea banuieste ca pe Amy au invins-o drogurile. Simpli fani sau colegi de scena, sute de oameni au lasat mesaje de condoleante.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare