marți, 5 iulie 2011

TRANSFORMAREA un tip cu totul diferit de schimbare

Te transformi in ceva cu totul nou,reinventandu-si mintea,trupul si viitorul.Ai idee la ce sa te astepti ? Mai bine,fii pregatit : te asteapta o aventura salbatica...

  • SA INCEPEM CU INCEPUTUL
  • Cea mai evidenta schimbare ocazionata de renasterea ta va fi cea a dintilor.In timpul transformarii ,caninii se lungesc si se ascut.Incearca sa nu te musti de buze;rezultatele pot fi dureroare! Pielea va suverii si ea o modificare celulara care va duce probabil la sensibilitate spoita la razele ultraviolete.Ca sa te convingi ,gaseste o raza de soare si vara-ti o clipa degetul de la picior in ea. La lumina ,pielea ta va scanteia sau se va scoroji.Daca se intampla asa,vei avea nevoie de un ecran solar inainte de a te aventura ziua afara sau va trebui sa astepti o vreme innorata.Daca esti un dhampir ( vlastarul unui muritor si un vampir ) ,soarele nu ar trebui sa aiba niciun efect asupra ta.

  • SUPRAINCARCARE SENZORIALA.
Aspectul fizic nu va fi singurul modificat in cursul transformarii tale.Simturile iti vor deveni super-ascutie.
 
VAZUL
Pregateste-te pentru o vedere cu adevarat perfecta.Cu vazul unui vampir , vei percepe cu o claritate absoluta atat tot ce-i aproape ,cat si tot ce se afla departe.Vei putea vedea de asemenea " undele" emanate de toate fiintele vii,inclusiv de plante.Aceasta capacitate iti a fi de cel mai mare folos- in intuneric!.

AUZUL
Auzul uman are limitele sale.Ca vampir inca, al tau va fi exponential imbunatatit.Undele sonore risca sa fie, la inceput,deconcertante.Pregateste-te sa tragi cu urechea asa cum n-ai mai facu-to niciodata !

MIROSUL
Vampirii se bazeaza pe simtul olfactiv pentru a da de urma hranei sau a altor vampiri.Ei pot distinge o multitudine de mirosuri,adesea de foarte departe.Unii isi folosesc simtul olfactiv pentru a-si urmari prada-fie ea umana,animala sau supranaturala-pe distante lungi.

GUSTUL
Gustul si digestia au adesea un caracter unic pentru fiecare vampir.In vreme ce unii nu pot digera hrana si bauturile muritorilor ,altii continua sa savureze aromele si senzatiile gustative oferite de preparatele lor preferate.Un lucru este sigur : toti vampirii renasc cu o foame extraordinara ,asa ca pregatiti-va!

SIMTUL TACTIL
Iata un alt simt care iti va fi rafinat.In vreme ce te vei infiora de placere simtind tesaturile fine si pielea catifelata sub degete,orice obiect insuficient de fin iti va da fiori de repulsie.Poate ca a venit vremea sa investesti intr-o pereche de manusi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare