luni, 4 iulie 2011

"Cum sa te transformi. Toate modalitatile nebune , ticaloase si simtite de a deveni VAMPIR "

Deci trebuie sa te transformi.Asa cum exista nenumarate tipuri de vampiri,in mod similar sunt disponibile multe modalitati de a deveni unul.Desi folclorul pune accent pe metodele dureroase si inspaimantatoare,aspirantii moderni la statutul de vampir au la dispozitie o cunoastere mai avansata si o sumedenie de optiuni.



  • SARUTUL VAMPIRULUI
In mod traditional , darul intunericului este transferat atunci cand un muritor si un vampir savureaza impreuna cea mai viscerala bautura : sangele reciproc.Metoda ridica insa o serie de probleme , fiind totodata incredibil de periculoasa.Daca odraslitorul tau nu se mai opreste  din baut?

  • NOROCOSUL NUMAR 7?
Daca esti al 7-lea fiul al celui de-al 7-lea fiu (ori a 7-ea fica a celei de-a 7-ea fiice) ,sunt sanse bune sa fii vampir.Forta numerologica provoaca o serioasa tulburare parapsihica la cel de-al 7-lea copil-intr-un sens bun ,ori intr-un sens rau.

  • DURERILE DE CRESTERE
Daca ai pe undeva prin arborelegenealogic vreo ruda vampir , simpla adolescenta te poate transforma si pe tine intr-unul.Hormonii potenti eliberati in corp la aceasta varsta accelereaza transformarea individului in ceva complet nou.Iti vine sa dormi toata ziua ? Ii eviti de obicei pe ceilalti ? Nu ti-e foame la ora mesei ? Ai putea fi cumva un vampir fara a-ti da macar seama ?

  • GASIREA CUIVA PLIN DE ENERGIE
Vampirii energetici
Vampirii energetici ,adica aceia care se hranesc cu energia altora,se nasc deseori dintr-o secatuire a vitalitatii.Actiunea de secatuire si realimentare (delectarea cu emotiile altei persoane)Creaza un cerc vicios al nesatului,care nu poate fi potolit decat prin consumul unei cantitati si mai mari de energie psihica.

  • INFECTAREA
Unii vampirologi cred ca vampirismul este o boala molipsitoare,ce poate fi transmisa de la vampiri la omul obisnuit.Veninul secretat de caninii vampirului pune rapid stapanire pe trupul persoanei infectate.Este o modalitate de transformare dureroasa,nerecomandata firilor slabe.

  • INTREABA-TI MAMA
S-a intamplat cumva ca mama ta sa nu fi mancat suficienta sare in timpul sarcinii ? Daca da, poti sa-i multumesti pentru ca te-a facut vampir.Aceasta credinta romaneasca este legata probabil de devficitul de sare , care duce la o sete de nepotolit.Alte semne , precum faptul ca te-ai nascut cu coada ,dinti sau caita,pot indica de asemenea ca esti destinat sa fii vampir.

  • FA O BAIE
Conform unei legende malayseiene,daca un barbat deranjeaza o femeie in timp ce mediteaza intr-o albie mare din lemn,ea va sari atat de sus in aer ,incat capul i  se va desprinde de trup.Socul extrem o transforma intr-o penanggalan-capul demonic zburator din Malaysia.

3 comentarii:

  1. of daca ar merge oare merge dar serios nu u va batetti joc de mn plzzz

    RăspundețiȘtergere
  2. ba maicamia mia spus ca nu a mancat deloc sare cand era insarcinata oare ce sa cred ..... am colti ascutiti am o putere de necontrolat sunt mai inalt ca maicamia cred ca sunt vampir si atunci cand vad sange imi chiorae matele sunt un devarat vampir ba mrs

    RăspundețiȘtergere

Postări populare