vineri, 8 iulie 2011

Dusmani Supranaturali

Din nefericire ,vampirii nu se alfa intotdeauna in varful piramidei trofice.Exista o sumedenie de fiare,humanoizi si creaturi nu tocmai divine care iti pot periclita pretioasa imortalitate.Iata cateva de care e bine sa te feresti.



  • Alti vampiri
Din pacate,cea mai severa amenintare la adresa vampirilor o constituie adesea alti vampiri.Micile ciorovaieli,razbunarile si rivalitatile intre factiuni se soldeaza frecvent cu violente inter-vampiri.Unii dintre ei, cu adevarat marsav,devin urmaritori si isi vaneaza proprii semeni bautori de sange.

  • Dhampiri
Vlastarul nascut dintr-un tata vampir si o mama umana,dhampirul poseda toate puterile vampirilor,insa niciuna dintre slabiciunile acestora.Cu darul lor de a`i identifica pe vampiri,ei actioneaza ca mercenari urmaritori.

  • Cei care umbla ziua
Beneficiind de toate puterile dhampirilor,aceste creaturi se nasc atunci cand vampirii musca o mama insarcinata,transformandu-i inca din uter copilul nenascut.Ei nutresc o ura intensa la adresa vampirilor,fiind ferm hotarati sa-i distruga.

  • Nimicitoarele
Nimicitoarele, femele cu puteri de tamaduire si de lupta sporite,pot fi invocate mistic.In general vaneaza o nimicitoare isi ia alaturi prieteni si ajutoare.

  • Varcolaci
Istoria e plina de povesti sangeroase despre luptele intre varcolaci si vampiri , desi unele covenuri vampirici au incheiat tratate de neagresiune cu haitele de varcolaci

  • Demonii
Considerati forma pura de vampirism,neintinata de esentele umane,demonii pot fi inamici letali,dat fiind ca au puteri mai mari decat vampirii si ii pot ucide cu usurinta.

  • Vrajitoarele
Adepte ale magiei albe sau negre deopotriva,vrajitoarele constituie o amenintare reala la adresa vampirilor,pe care ii pot ologi prin blesteme,prin invocarea demonilor sau prin magia suprema : reinsufletarea.

  • Zombii
Data fiind starea lor de putrefactie , zombii nu reprezinta cele mai indicate mese pentru un vampir.In ciuda statutului lor de morti vii, vampirii sunt susceptibili atat la atacurile zombiilor,cat si la virusurile acestora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare