vineri, 8 iulie 2011

Frumusetea Eterna

Fie ca vrei sa arat al naibii de bine sau doar al naibii,stilul vampiric fascinant nu este greu de atins.Complex si dramatic in aparenta, acest look aminteste de sirenele micului ecran si de focosii lor parteneri, cu o usoara tusa gotica moderna insa. Accentul este pus pe contrastul evident,amintind de o meledrama in alb si negru.



  • Parul
Poti jongla cu pieptanaturile,pentru a-ti exprima variatele niveluri de confort ori, dimpotriva,foame.Un par bine aranjat si ingrijit aarata oricui ca te afli in varful piramidei trofice.Pentru un aspect mai salbatic, doamnele isi pot peria parul pe spate,tapandu-l si lasandu-l apoi valvoi; domnii se pot ciufuli ; folosind gel pentru a conferi rigiditata frizurii.

  • Pielea
Aplica pudra de orez pentru un aspect neted si matasos.Celor carejinduiesc la scanteirea din Amurg, le recomandam o pudra cu sclipici ultra-pala,care licareste in soare.Pentru a-ti defini linia pometilor , urmeaza-le conturul cu fard de ochi negru ,dar nu exagera.Subtil aplicat,acest artificiu confera obrajilor tai o perfectiune mortala.

  • Buzele
Nimic nu-ti ilustreaza mai bine foamea decat buzele.Te simti satul ? Un gloss de buze rosu opulent le sugereaza celor din jur ca pofta ti-a fost ostoita si ca sunt in siguranta in prezenta ta.Vrei sa-ti declari insa pornirile flamande? Aplica fond de ten pe buze sau un ruj in nuanta tenului,preferabil mat, si semnaleaza-ti astfel infometarea sanguina.

  • Ochii
Ochii sunt cea mai de temut arma a ta, ademenind deopotriva odraslitorii si prazile.Foloseste tus lichid pentru a trasa linii lungi si languroase de-a lungul pleoapelor, conferind privirii o irezistibila forta de seductie.Apeleaza la un fard de pleoape intunecat si vag stralucitor in nuante de negru,albastru sau chiar purpuriu.Un strop de fard pe ochi sau de tus rosu pe marginea pleoapei d jos iti va evidentia foamea nestapanita.Deseneaza-ti sprancenele in doua arcuri de o ironie diavoleasca.

  • Lentile de contact
Pentru cei care nu-si pun probleme de buget; lentilele de contact interesate se soldeaza cu un  impact imediat.Cele rosii iti vor conferi fara indoiala o infatisare demonica irezistibila.Lentilele de contact deschise la culoare ori in nuante ori in nuante vii de albastru sau verde iti vor scoate in relief ochii indiferent de culoarea tenului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare