sâmbătă, 9 iulie 2011

Vanatoarea : Cum sa te hranesti


Te-ai trezit cu o foame care nu se potoleste.Nimic nu te  satura.Ai devenit cea mai periculoasa creatura din lume : un vampir flamand.Alimentul traditional al vampirilor este sangele uman,sursa de vitalitate si de putere.Oricat de tentant ar fi acest elixir,vampirii responsabili stiu sa se controleze si nu secatuiesc niciodata un muritor.Cu un dram de bun-simt , poti savura si tu mese delicioase care nu-i vor infuria pe localnici si nici nu-ti vor incalca principiile etice.Iata Cum :




  • ETICHETA VANATORII
Datorita simturilor tale ascutite, e usor sa dai de urma pranzului ori a cinei.Partea mai dificila este aceea de a invata cum sa te hranesti fara sa starnesti scandal.

   1. In primul rand ,nu incerca niciodata sa mananci dintr-un om adjudecat de alt vampir.Protocolul este foarte strict in aceasta privinta.Iti amintesti ce i s-a intamplat lui James din Amurg ? Un uritor fraged poate fi teribil de ispititor , insa bunavointa si loialitatea semenilor vampiri este mult mai importanta decat o masa,oricat de delicioasa ar fi ea.

    2. In al doilea rand , nu intra in locuintele oamenilor decat invitat.Aceasta regula isi are origine intr-o superstitie de demult ,iar vampirii din linii dinastice stravechi sau din covenurile foarte traditionaliste inca o respecta.Chiar daca observi ca poti patrunde neinvitat in salasele muritorilor , bunele maniere cer sa n-o faci.

    3. In al treilea rand ,foloseste-ti farmecul.Doar esti un vampir, nu un varcolac sau un zombi ! Ce nevoie ai sa pandesti si sa bagi groaza in oameni ,cand atat de multi dintre ei te gasesc atradator?

  • CE AROMA PREFERI?
Unii sustin ca anumiti oameni emana un miros ademenitor,care indica un sange deosebit de gustos.Du-te intr-o zona aglomerata si adulmeca aerul.Ia-te dupa dara de aroma , gaseste-l pe acel cineva special si invita-l la masa.

  • CEA MAI DULCE BUCATICA
Unde preferi sa iei pulsul ? La gat, la incheietura,pe partea interioara a coapsei ? Oricare ti-ar fi placerea , nu uita ca , pentru majoritatea oamenilor , muscatura unui vampir poate fi o experienta intensa si coplesitoare.Ar fi bine sa folosesti un farmec , ceva, ca sa stergi amintirile neplacute ale cinei.In plus, numerosi vampiri cu suflet bun isi folosesc puterile tamaduitoare pentru a nu lasa in urma vreo cicatrice.

  • DONATORII
Multi vampiri isi continua existenta hranindu-se cu cantitati mici de sange,in mod regulat, de la un donator benevol.Pentru unii oameni , acest act de generozitate poate fi placut, constituind chiar o parte importanta a relatiei.Cei mai politicosi vampiri isi asculta donatorul si iau doar atat cat li se permite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare